Afscheidslocaties
Afscheidslocaties

Uitvaartcentrum Bellegem:
Doornikserijksweg 193, 8510 Kortrijk-Bellegem

Locatie op kaart tonen

Uitvaartcentrum Leiekant:
Rekkemsestraat 83, 8510 Kortrijk-Marke

Locatie op kaart tonen

056 222 953

Neem contact met ons op

Uitvaartcentrum Bellegem

Uitvaartzorg in Bellegem is modern, hedendaags en lichtrijk ingericht in de voormalige Sint-Augustinuskapel. Het rouwcentrum is gelegen op een boogscheut van
Hoog-Kortrijk, het crematorium Uitzicht en het A.Z. Groeninge, campus Kennedy. De gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Groot-Kortrijk wordt gewaarborgd door de nabijheid van de verkeerswisselaar het Ei, die de ring rond Kortrijk in verbinding stelt met alle belangrijke invalssnelwegen.

  • Lichtrijke huiselijke uitvaartaula
  • Parkeergelegenheid
  • U wenst afscheid te nemen van een geliefd familielid in beperkte of intieme kring? De aula in het uitvaartcentrum Planckaert in Kortrijk-Bellegem biedt een 65 tal zitplaatsen.

Eigen uitvaartwensen en persoonlijke toetsen in de afscheidsviering is perfect mogelijk. Deze afscheidsviering kan voorgegaan worden door Planckaert Uitvaartzorg, iemand van de familie, een gebedsleider, een moreel consulent of een andere predikant.

Neem contact met ons op

Uitvaartcentrum Leiekant

Crematorium Uitzicht

Afscheidslocaties

Het uitvaartcentrum Planckaert in Kortrijk-Bellegem is gelegen op een boogscheut van het crematorium Uitzicht in Kortrijk. Planckaert Uitvaartzorg werkt dan ook nauw samen met het crematorium Uitzicht in Kortrijk voor het uitvoeren van de technische crematies. Daarnaast biedt Crematorium Uitzicht 2 ruimtes, “de Aula” en “de Salon”, waar een uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden. Wenst u een rouwmaaltijd te organiseren na de uitvaart? Horizon biedt als onderdeel van het crematorium Uitzicht, de mogelijkheid om er in alle rust en sereniteit een rouwmaaltijd te nuttigen.

Planckaert Uitvaartzorg helpt u graag in de reservatie en praktische organisatie van de crematie en eventuele uitvaartplechtigheid en rouwmaaltijd in het crematorium Uitzicht.
Meer informatie over het crematorium Uitzicht? Contacteer Planckaert Uitvaartzorg voor deskundig advies.

Neem contact met ons op