Sterker dan de dood, is de herinnering die blijft…

Meer dan alleen uitvaart
Maud Bekaert geeft troost door schoonheid

Via Atelier Wolk biedt Maud aan rouwenden troostteksten aan duurzame materialen.

Interview met kunstenaar Johan Tahon en uitvaartondernemer Randy Cockuit

Kunstenaar Johan Tahon en uitvaartondernemer Randy Couckuit (Sereni Leiekant) over de troostende kracht van een beeld.

Rouwproces, rouwbegeleiding en rouwverwerking

Rouwen is een werkwoord. Rouwen is eigenlijk alles wat valt onder het leren omgaan met verlies.

In gesprek met shock-o-latier Dominique Persoone

Levensgenieter Dominique Persoone is al dertig begeesterd door cacao en chocolade.

Rouwen is verbinden.

Home

Een overlijden is voor elkeen die erbij betrokken is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden de directe familie in dit proces en dragen er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol zijn voor de overledene en de nabestaanden. Samen met jou denken we mee over een unieke en persoonlijke, warme invulling van de uitvaartdienst.
Gezien het familiale karakter van uitvaartondernemer Planckaert, kan elk detail nauwlettend en in hoogst eigen persoon opgevolgd worden. Wij staan de getroffen families persoonlijk bij, zowel voor, tijdens, als na de uitvaart. Daardoor staat uitvaartondernemer Planckaert garant voor een persoonlijk, sereen en waardig afscheid.

Contacteer ons

“Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.” Dat zong John Lennon in het prachtlied ‘Beautiful Boy’. En of hij gelijk had. Het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken. Een kringloop, een mallemolen, het leven is vanaf het prille begin soms alles tegelijk. Het magazine ONTroerd staat daarbij even stil en wil zo een rustpunt vormen. Allemaal via integere gesprekken met mensen die meerwaarde bieden. En ook met aandacht voor nieuwe rouwculturen en die andere benadering van de dood. Hoort daar een filosofie bij? Best wel. Omdat elk einde ergens een nieuw begin is.

Abonneer je

Home